Syltning af rødbeder
Rødbederne klar til at blive kogt |
Rødbederne pilles efter at have kogt i en time |
og ligges i et ren gjort glas |
eddike og sukker koges |
Eddikelagen hældes over rødbederne |
galset lukkes og så må vi vente på at de køler ned så vi kan smage |
vi har i familien i de sidst par år syltet de så rødbeder som vi tager op når rækkerne skal udtynes, det er en god måde at udnytte alle resurseren på, lige som jeg tror på at man også ville have gjort på oldemors tid, da det den gang ikke var kutyme at man smed mad ud
Lækkert med hjemme-lavede rødbeder. Tror godt vi kunne lære lidt mere af hende "oldemor" ;-)
SvarSletreplica bags wholesale replica hermes u8p77z9w64 replica bags by joy visit homepage x1d39k9z51 replica designer bags replica bags from korea l9d98v8r88 look what i found h4m55r9s47 best replica bags replica bags philippines greenhills
SvarSlet